Adacta Business

Adacta Advokatbyrå är specialiserad på affärsjuridik och erbjuder fullservicelösningar för små till medelstora företag i behov av juridisk representation och rådgivning. Våra erfarna affärsjurister hanterar ärenden inom avtalsrätt, fastighetsrätt och entreprenadrätt, bolagsrätt, företagsöverlåtelser, due diligence och kommersiella tvister.

KONTAKTA OSS RING OSS

Ditt företag är värt det bästa

Det är ofta stora värden som står på spel, så det är viktigt att ni känner förtroende för er advokatbyrå. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så får ni möjlighet att lära känna oss och se vad vi kan hjälpa ert företag med.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra klienter.
För att åstadkomma detta erbjuder vi:

Snabb respons

Omedelbar återkoppling är ett måste i affärsvärlden. Vi garanterar svar senast påföljande arbetsdag.

Deadlines

Vi sätter en fast deadline då ert ärende ska vara löst. Om detta av något skäl inte är möjligt gör vi en realistisk prognos baserad på den erfarenhet vi har av liknande fall.

Tydliga mål

På Adacta är vi väl medvetna om de problem en tvist kan innebära för ett företags kärnverksamhet. Efter en initial analys sätter vi därför upp tydliga mål för att så snart som möjligt nå en optimal lösning.

Ombudskostnader via rättsskyddet

Vid tvister har ni ofta möjlighet att bekosta delar av processen via rättsskyddet i er företagsförsäkring. Naturligtvis sköter vi all kontakt med försäkringsbolaget.

Transparens

Under processen håller vi er löpande uppdaterade om vad som sker. Ni kan tryggt lämna detaljerna till oss, men har full insyn då ni själva önskar.

Djupgående expertis

Vi utgår från era behov och utser den bäst lämpade advokaten för just er situation i varje fall. Ni får kontinuerlig tillgång till den expertis vi besitter.

Kontakta oss ‎- Företag

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Aktuellt från Adacta Business

Här kan du läsa om aktuella händelser och domstolsbeslut.

Företagarskolan

Här samlar vi råd och tips för dig som är företagare.

Läs mer