Karriär

Adacta Advokatbyrås malmökontor söker fler advokater och biträdande jurister

Vill du vara med och arbeta på framtidens advokatbyrå? Brinner du extra mycket för ett särskilt rättsområde som du hoppas kunna fördjupa dig inom? Då är Adacta rätt byrå för dig. Här värdesätter vi stora ambitioner och hjälper varandra att nå våra mål.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av regionens ledande advokatbyråer med en humanjuridisk och en affärsjuridisk sektion. Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö och har ca 20 anställda.

Våra tjänster

Humanjuridik

Vi söker fler biträdande jurister/advokater till vår humanjuridiska avdelning.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och ni kommer främst att arbeta med straffrätt, familjerätt och då framför allt vårdnadstvister, migrationsrätt, samt tvångsmål.

Affärsjuridik

Vi söker fler biträdande jurister/advokater med inriktning på affärsjuridik.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer bland annat att arbeta med avtalsrätt, kommersiella tvister, arbetsrätt och associationsrätt.

Vem söker vi?

Du är businessminded, engagerad, kunnig och har ett juridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande och drivs av att arbeta självständigt för att hitta egna lösningar.

Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav. För att söka någon av våra tjänster ska du ha minst två års relevant arbetslivserfarenhet.

Att arbeta hos oss

Adacta har en modern organisation med korta beslutsvägar. Våra medarbetare har moderna arbetsredskap och vår digitala plattform använder den senaste tekniken, vilket möjliggör ett effektivt och arbetsplatsoberoende arbetssätt.

Hos Adacta får du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, på och utanför arbetsplatsen.

Vi eftersträvar en drivande företagskultur där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas och specialisera sig inom de rättsområden de brinner för.

Motto och vision

Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste medarbetare. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Välkommen med din ansökan, CV samt relevanta betyg och referenser.

Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss på work@adacta-law.se

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2024.

Praktikanter och sommarnotarier

Alla vakanser för praktikplatser och sommarnotarier under 2024 är tillsatta.

Du kan alltid kontakta oss på

work@adacta-law.se