Karriär

Vill du vara med och bygga framtidens advokatbyrå? Brinner du extra mycket för ett särskilt rättsområde som du hoppas kunna fördjupa dig inom? Då kanske Adacta är rätt byrå för dig. Här värdesätter vi stora ambitioner och hjälper varandra att nå våra mål.

Våra tjänster

För närvarande har vi inga tjänster utlysta, men vi tar alltid emot spontanansökningar.

Klassisk Humanjuridik

Vi söker regelbundet biträdande jurister/advokater till vår humanjuridiska avdelning.
Arbetsuppgifterna är varierande och här arbetar vi främst med straffrätt, klassisk familjerätt, migrationsrätt och tvångsmål.

Ekonomisk familjerätt

Vi söker regelbundet biträdande jurister/advokater till vår avdelning med inriktning på ekonomisk familjerätt.
Arbetsuppgifterna är varierande och här arbetar vi främst med vanligt förekommande familjeekonomiska frågor inom arvs-, äktenskaps- och bodelningsrätt.

Affärsjuridik

För att möta en stadigt ökande efterfrågan söker vi kontinuerligt biträdande jurister/advokater med inriktning på affärsjuridik.
På AdactaBusiness arbetar vi bland annat med entreprenadrätt, fastighetsrätt, avtalsrätt, kommersiella tvister och associationsrätt.

Vem söker vi?

Du är businessminded, engagerad, kunnig och har ett stort juridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande, och drivs av att arbeta självständigt för att hitta egna lösningar.

Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav för att söka en tjänst på Adacta Advokatbyrå.

Att arbeta hos oss

Adacta har en modern organisation med korta beslutsvägar. Vi eftersträvar en drivande företagskultur där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas inom de rättsområden de brinner för. Hos Adacta får du tidigt klientkontakt och ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, på och utanför arbetsplatsen.

Motto och vision

Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste medarbetare. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av regionens ledande advokatbyråer med kontor i Malmö, Lund, Trelleborg, Karlskrona och Köpenhamn. Vi är en sann fullservicebyrå, med en humanjuridisk och en affärsjuridisk sektion.

Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö och har ca 30 anställda.

Praktikanter och sommarnotarier

På grund av den pågående pandemin tar vi för närvarande inte emot praktikanter eller sommarnotarier, men vi kommer ändra denna policy så snart smittläget tillåter detta.

Du kan alltid kontakta oss på

work@adacta-law.se