Karriär

Vill du vara med och bygga framtidens advokatbyrå? Brinner du extra mycket för ett särskilt rättsområde som du hoppas kunna fördjupa dig inom? Då är Adacta rätt byrå för dig. Här värdesätter vi stora ambitioner och hjälper varandra att nå våra mål.

Våra tjänster

Som medarbetare på Adacta kommer du ingå i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, både på och utanför arbetsplatsen.

För närvarande har vi inga ledig tjänster utlysta men vi tar alltid emot spontanansökningar inom följande rättsområden.

Klassisk Humanjuridik

På vår humanjuridiska avdelning är arbetsuppgifterna varierande och här arbetar våra medarbetare främst med straffrätt, klassisk familjerätt, migrationsrätt och tvångsmål.

Ekonomisk familjerätt

På vår avdelning med inriktning på ekonomisk familjerätt arbetar våra medarbetare främst med vanligt förekommande familjeekonomiska frågor inom arvs-, äktenskaps- samt bodelningsfrågor.

Affärsjuridik

På vår affärsjuridiska avdelning är arbetsuppgifterna varierande och här arbetar våra medarbetare bland annat med avtalsrätt, kommersiella tvister, entreprenadrätt, byggjuridik och associationsrätt.

Vem söker vi?

Du är businessminded, engagerad, kunnig och har ett juridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande och drivs av att arbeta självständigt för att hitta egna lösningar.

Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav. För att söka någon av våra tjänster bör du ha minst två års relevant arbetslivserfarenhet.

Att arbeta hos oss

Adacta har en modern organisation med korta beslutsvägar. Vi eftersträvar en drivande företagskultur där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas inom de rättsområden de brinner för. Hos Adacta får du tidigt klientkontakt och ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, på och utanför arbetsplatsen.

Motto och vision

Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste medarbetare. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av regionens ledande advokatbyråer med kontor i Malmö, Lund, Trelleborg, Karlskrona och Köpenhamn. Vi är en sann fullservicebyrå, med en humanjuridisk och en affärsjuridisk sektion.

Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö och har ca 25 anställda.

Praktikanter och sommarnotarier

Alla vakanser för praktikplatser och sommarnotarier under 2022 är tillsatta.

Du kan alltid kontakta oss på

work@adacta-law.se