Karriär

Adacta Advokatbyrå söker advokater och biträdande jurister

Vill du vara med och arbeta på framtidens advokatbyrå? Brinner du extra mycket för ett särskilt rättsområde som du hoppas kunna fördjupa dig inom? Då är Adacta rätt byrå för dig. Här värdesätter vi stora ambitioner och hjälper varandra att nå våra mål.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av regionens ledande advokatbyråer med en humanjuridisk och en affärsjuridisk sektion. Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö och har ca 20 anställda.

Våra tjänster

Ekonomisk familjerätt

På Adactas avdelning med inriktning på ekonomisk familjerätt handlägger vi tvister, upprättar handlingar, avvecklar och förvaltar dödsbon, agerar bodelsningsman/bodelsningsförrättare och mycket mer.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer framförallt att arbeta med vanligt förekommande familjeekonomiska frågor inom arvs-, äktenskaps- samt bodelningsfrågor.

Humanjuridik

Om du brinner för humanjuridik ska du söka dig till vår humanjuridiska avdelning.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer främst att arbeta med straffrätt, familjerätt och då framför allt vårdnadstvister, migrationsrätt, samt tvångsmål.

För närvarande har vi inga lediga tjänster utlysta på vår humanjuridiska avdelning, men vi tar alltid emot spontanansökningar. 

Affärsjuridik

Om du brinner för affärsjuridik ska du söka dig till vår avdelning med inriktning på affärsjuridik.

Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat att arbeta med avtalsrätt, kommersiella tvister, arbetsrätt och associationsrätt.

För närvarande har vi inga lediga tjänster utlysta på vår affärsjuridiska avdelning, men vi tar alltid emot spontanansökningar. 

Vem söker vi?

Du är businessminded, engagerad, kunnig och har ett juridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande och drivs av att arbeta självständigt för att hitta egna lösningar.

Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav. För att söka någon av våra tjänster ska du ha minst två års relevant arbetslivserfarenhet.

Att arbeta hos oss

Adacta har en modern organisation med korta beslutsvägar. Våra medarbetare har moderna arbetsredskap och vår digitala plattform använder den senaste tekniken, vilket möjliggör ett effektivt och arbetsplatsoberoende arbetssätt.

Hos Adacta får du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, på och utanför arbetsplatsen.

Vi eftersträvar en drivande företagskultur där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas och specialisera sig inom de rättsområden de brinner för.

Motto och vision

Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste medarbetare. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Välkommen med din ansökan, CV samt relevanta betyg och referenser.

Om du har frågor om våra tjänster är du välkommen att kontakta oss på work@adacta-law.se

Praktikanter och sommarnotarier

Alla vakanser för praktikplatser och sommarnotarier under 2024 är tillsatta.

Du kan alltid kontakta oss på

work@adacta-law.se