Karriär

Vill du vara med och arbeta på framtidens advokatbyrå? Brinner du extra mycket för ett särskilt rättsområde som du hoppas kunna fördjupa dig inom? Då är Adacta rätt byrå för dig. Här värdesätter vi stora ambitioner och hjälper varandra att nå våra mål.

För närvarande har vi inga lediga tjänster utlysta, men du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Våra tjänster

Humanjuridik

Vi söker fler biträdande jurister/advokater till vår humanjuridiska avdelning.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och ni kommer främst att arbeta med straffrätt, familjerätt och då framför allt vårdnadstvister, migrationsrätt, samt tvångsmål.

Ekonomisk familjerätt

Vi söker fler biträdande jurister/advokater till vår avdelning med inriktning på ekonomisk familjerätt.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och ni kommer främst att arbeta med vanligt förekommande familjeekonomiska frågor inom arvs-, äktenskaps- samt bodelningsfrågor.

Affärsjuridik

Vi söker fler biträdande jurister/advokater med inriktning på affärsjuridik.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer bland annat att arbeta med avtalsrätt, kommersiella tvister arbetsrätt och associationsrätt.

Vem söker vi?

Du är businessminded, engagerad, kunnig och har ett juridiskt intresse med passande inriktning på din juristutbildning. Vidare är du ansvarstagande och drivs av att arbeta självständigt för att hitta egna lösningar.

Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav. För att söka någon av våra tjänster ska du ha minst två års relevant arbetslivserfarenhet.

Att arbeta hos oss

Adacta har en modern organisation med korta beslutsvägar. Våra medarbetare har moderna arbetsredskap och vår digitala plattform använder den senaste tekniken, vilket möjliggör ett effektivt och arbetsplatsoberoende arbetssätt.

Hos Adacta får du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ingår i ett drivet och kreativt team som har kul tillsammans, på och utanför arbetsplatsen.

Vi eftersträvar en drivande företagskultur där medarbetarna ges möjlighet att utvecklas och specialisera sig inom de rättsområden de brinner för.

Om Adacta Advokatbyrå

Adacta Advokatbyrå är en av regionens ledande advokatbyråer med kontor i Malmö, Lund, Trelleborg, Karlskrona och Köpenhamn. Vi är en fullservicebyrå, med en humanjuridisk och en affärsjuridisk sektion.

Vårt huvudkontor är beläget i nyrenoverade och fräscha lokaler i centrala Malmö och har ca 25 anställda.

Motto och vision

Vårt arbetsmotto är att alla är vår viktigaste medarbetare. Visionen är att vara Sveriges bästa arbetsplats.

Välkommen med din ansökan, CV samt relevanta betyg och referenser.

Om du har frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss på work@adacta-law.se

Praktikanter och sommarnotarier

Alla vakanser för praktikplatser och sommarnotarier under 2022 är tillsatta.

Du kan alltid kontakta oss på

work@adacta-law.se