Kommersiella tvister

De flesta företag hamnar förr eller senare i någon form av tvist. En professionell advokat med god insikt i ert företag är central för att komma fram till en bra lösning, oavsett storlek på problemet och på vilken sida av tvisten som ni befinner er. Redan innan några problem har uppstått är ni välkomna att kontakta Adacta Advokatbyrå för ett förutsättningslöst möte där ni kan lära känna oss och få mer insikt i vad vi kan hjälpa er med i framtiden. Vi värdesätter långsiktiga relationer där vi kan fördjupa oss i er verksamhet och vara behjälpliga närhelst det behövs.

Vi tillhandahåller komplett expertis inom affärsjuridik och har omfattande erfarenhet av såväl stora som små kommersiella tvister.

Rådgivning och riskbedömning

Den advokat ni väljer sätter sig in i alla aspekter av ert företag och verksamhetsbransch och kan bistå er med juridisk rådgivning och riskbedömningar.

Juridisk representation

Kommersiella tvister kan se ut på olika sätt, och alla kräver sin unika strategi. Oavsett vad det handlar om – avtalstvister, om ni har en fordran mot någon eller någon har ett fordringsanspråk på er, varumärkestvister, franchisejuridik, om ni har blivit stämda eller om ni behöver lämna in en stämningsansökan – representerar vi er vid alla former av tvister.

Förhandling, förlikning och process

Ert juridiska ombud söker alltid den bästa lösningen för just er. Vi biträder er vid förhandlingar och förlikningar, såväl som vid processer i domstol och skiljenämnd.

parallax image

Kontakta oss

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.